Σύνδεση

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το IneedaDoctor.gr;

Το IneedaDoctor.gr είναι μια εντελώς δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία που βοηθά τους χρήστες να βρουν, να "γνωρίσουν" τον Γιατρό ή τους Γιατρούς που χρειάζονται, απλά, γρήγορα και εύκολα. Να επιλέξουν Γιατρό, να επικοινωνήσουν μαζί του και να κλείσουν ραντεβού online ή συμβατικά με απόλυτη ασφάλεια.

Ταυτόχρονα έχει ως Στόχο –με την Συνεργασία και την Υπογραφή Κορυφαίων Γιατρών και Ιατρικών Κέντρων της πόλης μας- να Ενημερώνει κατάλληλα και έγκυρα το κοινό, για σημαντικά ιατρικά θέματα, για συμπτώματα ασθενειών, για ζητήματα χειρουργικών επεμβάσεων, για πολύτιμα ιατρικά άρθρα και συγγράμματα, καθώς και τις νέες εξελίξεις στον παγκόσμιο ιατρικό χάρτη.

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής του Γιατρού;

Μπορείτε να επιλέξετε Γιατρό με κριτήριο την ειδικότητά του, την περιοχή που βρίσκεται το ιατρείο του, τον ασφαλιστικό φορέα με τον οποίο είναι συμβεβλημένος και την εξειδικευμένη αρθρογραφία του.

Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού online;

Ακολουθήστε τα παρακάτω 3 απλά βήματα:

  • Βήμα 1ο: Βρείτε τον Γιατρό με κριτήριο την ειδικότητα, την περιοχή του ιατρείου και το ασφαλιστικό ταμείο σας.
  • Βήμα 2ο: Δείτε το πρόγραμμα του Γιατρού και επιλέξτε ημέρα και ώρα.
  • Βήμα 3ο: Κλείστε ραντεβού με τον ιατρό αφού πρώτα, για λόγους άμεσης εξυπηρέτησης και ασφαλείας, εγγραφείτε ως μέλος στο IneedaDoctor.gr

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την άμεση επιβεβαίωση του ραντεβού από τον Γιατρό.

Πως μπορώ να ακυρώσω ένα ραντεβού;

Μπορείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας επικοινωνώντας άμεσα και έγκαιρα με τον Γιατρό που επιλέξατε και έχετε επικοινωνήσει.

Ποιές πληροφορίες έχω στη διάθεσή μου για τους Γιατρούς;

Στην προσωπική σελίδα κάθε Γιατρού διατίθενται πληροφορίες όπως ειδικότητα, συμβεβλημένοι ασφαλιστικοί φορείς, πλήρες βιογραφικό (φωτογραφία, σπουδές, τίτλοι, μελέτες, έρευνες, αρθρογραφία, συνεργάτες κ.α.), καθώς επίσης το ημερήσιο/εβδομαδιαίο πρόγραμμα ραντεβού και τα στοιχεία του ιατρείου του (περιοχή, διεύθυνση, τηλέφωνα, χάρτης, φωτογραφικό υλικό χώρου και εγκαταστάσεων κ.α.)

Τι κόστος καλούμαι να καταβάλω;

Οι υπηρεσίες του IneedaDoctor.grείναι απολύτως δωρεάν. Το κόστος για τις παροχές του ιατρού, θα σας γνωστοποιηθεί από τον ίδιο, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογό του και την τυχόν κάλυψή σας από ασφαλιστικό φορέα, όπως καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Είμαι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Θα πληρώσω κάτι στην επίσκεψη;

Για Απλή Εξέταση: Σύμφωνα με την σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες Γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υποχρεούνται να δέχονται στο ιδιωτικό τους ιατρείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας τους ασθενείς του ΕΟΠΥΥ και να τους εξετάζουν, να συνταγογραφούν και να παραπεμπτικογραφούν εντελώς δωρεάν μέχρι του αριθμού των 200 ασθενών τον μήνα.

Ρωτήστε τον Γιατρό που επιλέξατε, είτε με e-mail, είτε μέσω τηλεφώνου εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (σε περίπτωση που έχει ήδη συμπληρώσει το πλαφόν).

Οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δεν δικαιούνται καμία επιπλέον αμοιβή από τους δικαιούχους, για τους πρώτους 50 ασθενείς που εξετάζουν κάθε εβδομάδα και για τους 200 του μήνα.

Για Ιατρική Πράξη: Προβλέπεται από τον ΕΟΠΥΥ συμμετοχή του ασθενούς 15% επί του πραγματικού κόστους της πράξης.

Για Συνταγογράφηση: Σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουν οι ιδιώτες ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, υπάρχουν δύο κατηγορίες Γιατρών:

Οι Γιατροί που δέχονται περιστατικά ΕΟΠΥΥ και οι Γιατροί που μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ.

Αυτό σημαίνει ότι στους συγκεκριμένους Γιατρούς ο ΕΟΠΠΥ δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να γράψουν φάρμακα μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης του αλλά δεν τους καλύπτει το κόστος των επισκέψεων ή εξετάσεων.

Έτσι οι ασφαλισμένοι ΕΟΠΥΥ μπορούν μεν να γράψουν τα φάρμακα τους, αλλά πρέπει οι ίδιοι να καλύψουν το κόστος της επίσκεψης στον ιατρό.

Δεν μπορώ να βρω Γιατρό στην Περιοχή μου; Θα προστεθούν και άλλοι Γιατροί στη Λίστα Αναζήτησης;

Στο πλαίσιο του διαρκούς Ανάπτυξης του, το IneedaDoctor.gr θα επικοινωνεί καθημερινά με Δεκάδες Γιατρούς από όλες τις περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή πύλη του.

Στόχος του είναι εντός των επόμενων μηνών, η Συμμετοχή 1.000 πλέον Γιατρών στο δίκτυο αναζήτησης σας, προκειμένου να υπάρχουν πάντα Γιατροί για την επιλογή σας, σε όλες τις περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Πως μπορώ να Επικοινωνήσω με το IneedaDoctor.gr;

Τηλεφωνικά επικοινωνείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο 2310 263182 (από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.).

Μέσω email μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή στο info@ineedadoctor.gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ;

Ψάχνω γιατρό! Γιατί να γίνω μέλος;

- Κατ’ αρχάς με μία απλή Επίσκεψη στο IneedaDoctor.gr, έχετε δυνατότητα να γνωρίσετε τους Γιατρούς που ανταποκρίνονται στον τομέα της υγείας που σας ενδιαφέρει, να επιλέξετε με βάση τα κριτήρια που έχετε θέσει, κλείνοντας τηλεφωνικά το ραντεβού σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ενημερώνεστε για πολύτιμα ιατρικά θέματα, μέσω της σχετικής αρθρογραφίας.

- Για να μπορέσετε να κλείσετε το Ραντεβού σας ηλεκτρονικά μέσω της σχετική φόρμας του ημερόλογιου προγράμματος του Γιατρού, θα πρέπει απλά να κάνετε Εγγραφή Μέλους.

- Με την Εγγραφή Μέλους:

  • Μπορείτε να κλείνετε εύκολα και άνετα το ραντεβού με το Γιατρό που επιλέξατε μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας.
  • Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα σημαντικά νέα και τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας.
  • Λαμβάνετε γνώση των νέων Γιατρών και Υπηρεσιών που εντάσσονται στους συνεργάτες του IneedaDoctor.gr
  • Eνημερώνεστε Άμεσα για τους Διαγωνισμούς, τα Δώρα και τις Επιπλέον Παροχές που θα έχετε ως Μέλος του IneedaDoctor.gr

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ!

Είμαι Γιατρός! Θέλω να συμμετάσχω...Ποια θα είναι τα οφέλη;

- To IneedaDoctor.gr με τη Δυναμική του «Ομίλου Ράδιο Θεσσαλονίκη» σας προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση επικοινωνία, με ένα κοινό που σας ενδιαφέρει. Ένα δυναμικό κοινό 700.000 ανθρώπων!

- Με το IneedaDoctor.gr Αποκτάτε Διαδικτυακή Επικοινωνία άμεσα και αποτελεσματικά, παρουσιάζοντας τα στοιχεία, τις υπηρεσίες και το ιατρείο σας, σε ένα πολυπληθές κοινό, κερδίζοντας την Αναγνωρισιμότητα που επιθυμείτε.

- Μετατρέπετε εύκολα και άμεσα σε ραντεβού, την διαδικτυακή επίσκεψη των ενδιαφερομένων.

- Αξιοποιείτε το διαδικτυο και τη συνεχώς αυξανόμενη διεισδυτικότητα του, χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερες γνώσεις, χρόνο και υψηλό κόστος.

- Ενισχύετε την διαδικτυακή σας εικόνα και θέση, μέσω των social media και των συνεργαζόμενων sites.

- Προβάλλετε την παρουσία και τις δραστηριότητές σας (αρθρογραφία, ομιλίες, συμμετοχή σε εκδηλώσεις κ.α.) σε ένα μεγάλο κοινό.

- Σας προσφέρετε 24ωρη διαδικτυακή γραμματειακή υποστήριξη – 7 ημέρες την εβδομάδα -που σας παράσχει το IneedaDoctor.gr

- Με το IneedaDoctor.gr στηρίζεστε επικοινωνιακά από το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο οργανισμό επικοινωνίας της Βόρειας Ελλάδας, τον ΟΜΙΛΟ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Συμπτώματα Ασθενειών:

ενημερωθείτε για τα συμπτώματα διαφόρων ασθενειών Περισσότερα